Mandal Bil har hatt en forrykende start. Foran fra venstre: Jan Arve Isaksen, Kristian Mellingen, Tom Hugo Fjellsgaard, Sven Wortmann og Runar Johnsen. Bak: Ole Tom Heggland (t.v) og Espen Regevik.

Selger så det suser

Salgssuksessen til Mandal Bil fortsetter! Den nystartede bilforretningen har nå solgt 200 biler på seks måneder.

«Fra null til hundre på 3,75 sekunder», heter det i bilbransjen. Nystartede Mandal Bil følger ordspråket: på 100 dager solgte bedriften 100 biler, og nå er altså tallet 200 biler på seks måneder.

– Vi er utrolig stolte og ydmyke over at kundene fortsetter å strømme til, Vår visjon er at vi skal levere kvalitet og service på et så høyt nivå at både kunder, leverandører og våre ansatte blir våre ambassadører ute. Våre verdier er tillit, stolthet og dyktighet, sier daglig leder Espen Regevik.

Blir Mekonomen-verksted
Det kan virke som Mandal Bils verdier, visjoner, tilbud og service har gitt resultater etter kort tid:

– Vi har utvidet staben, og nå må vi ansette flere, sier Ole Tom Heggland, daglig leder ved verkstedet ved Mandal Bil.

Mandal Bil blir nå et rent Mekonomen-verksted, og kan foreta reparasjon av alle bilmerker. Og ved reparasjon og service hos Mekonomen beholder man garantien fra importør.

– Dette vil utfordre prisnivået i markedet. Vi bruker kvalitetsdeler med lik garanti som originalt, og vi distribuerer alt av reparasjon og vedlikehold av bilen herfra. Selv om vi ikke har alt her – så skal vi være best på logistikk og planlegging. Kunden skal aldri oppleve at bilen blir stående lenge hos oss, sier Ole Tom Heggland.

Ved Mandal Bil selger de både nye og brukte biler, av alle slags merker. De nye lokalene til Mandal Bil ligger i Kvitmyrveien 47 på Jåbekk Industriområde, og bilbygget som ble satt opp på kun 80 dager.

– Dette er flotte lokaler. Vi har bygget et anlegg for fremtiden, sier daglig leder Espen Regevik.

Komplett
– Vi driver ikke bare med salg, dette er et komplett bilpleiesenter. Vi har salgshall, verksted og vaskehall. Vi har alt her, og kan følge opp kunden på alle måter. På Mandal Bil jobber vi for 100 prosent måloppnåelse; kunden skal kunne si at han eller hun er 100 prosent fornøyd med produktet, servicen og med oss som total-leverandør innen bil.

Hos oss setter vi mennesket i fokus, enten man er kunde eller ansatt. Den gode starten er utrolig gøy, og begeistrer oss alle sammen, sier Ole Tom Heggland.

– Vi har fått kanongode tilbakemeldinger fra kundene; både på pris og kvalitet. Vi er rimelige, og satser på god kvalitet. Våre ansatte kan bil, de er interesserte i bil og de har holdt på med bil i mange år. Ressursene er menneskene som jobber her. Takket være dem har det vært gjennomførbart å levere så mange biler på så kort tid. Det krever en logistikk å få dette til å gå rundt. Det har gått unna i en vanvittig fart, og det er utfordrende. Men de ansatte på Mandal Bil klarer dette med bravur, sier Espen Regevik.

Mandal Bil har hele Lindesnesregionen som nedslagsfelt, i tillegg til Farsund, Søgne, Åseral og Lyngdal.

Mandal Bil tilbyr:

  • Bruktbilsalg: Salg av nyere bruktbiler
  • Verksted: Alt av verksted tjenester til alle bilmerker, inkludert El-biler.
  • Bilpleie: Alle typer bilpleietjenester, inkludert «smart-repair og lakk-konservering.
  • Bilvask: Mandal Bil har to selvvaskeanlegg med underspyling og støgsugeranlegg, høytrykk, avfetting, voks og skum. Maskinvask for person- og varebiler.
  • Dekkhotell:  Oppbevaring av dekk, i tillegg er Mandal Bil konkurransedyktige på salg av dekk og felg.
  • Leiebil: Mandal Bil er tilknyttet de større leiebilkjedene.
  • Forsikring: Mandal Bil hjelper til med forsikring, finansiering og bilgarantiordninger.